Nieuwbouw Probedrijven in Den Helder

Nieuwbouw-Probedrijven-Den-Helder

Nieuwbouw 

Probedrijven heeft goedkeuring gekregen voor haar huisvestingsplannen om in de gemeente Den Helder een nieuwe locatie op te richten op een kavel van 5.184 m², ten behoeve van de mensen uit de doelgroep uit de regio Den Helder. Begin oktober 2022 heeft Probedrijven een kavel aangekocht aan de Pastoor Koopmanweg 4a te Den Helder. 

Beschutte werkomgeving

Het nieuwe gebouw moet een beschutte werkomgeving en uitvalsbasis bieden aan ongeveer 150 mensen. In het gebouw worden onder andere de activiteiten van Probezorgt, Proschoon en winteractiviteiten van Progroen ondergebracht, inclusief trainingsfaciliteiten en kantoorruimten voor ondersteunde activiteiten.

Duurzaam, CO2-neutraal en energieneutraal

De nieuwbouw dient duurzaam, energieneutraal en CO2-neutraal te zijn en wordt ontwikkeld volgens de principes van circulariteit. Wij maakten het Programma van Eisen voor de nieuwbouw, inclusief de kostenraming en de planning behorende bij de definitiefase.

De meest passende aanpak van dit project en de wijze van aanbesteding zijn door ons onderzocht en vormgegeven. Op basis van dit advies wordt een integrale bouworganisatievorm toegepast, op basis van de UAV-GC, met als scope Design & Build van de nieuwbouw.

Mijn rol: BIM-coördinator / werkvoorbereider
Via Aannemersbedrijf van der Wal

Links:

Nieuwbouw Probedrijven

Zoekt u een BIM-freelancer voor uw project?

Andere projecten